La Palma Esvaïda

Un viatge en el temps ple d’ironia, tendresa i sensibilitat. Una passejada per la Palma d’una altra època. On coneixem els seus personatges. Els seus costums. Les seves vivències. I tot això en un emplaçament únic: el Casal Balaguer de Palma, que torna a obrir les seves portes després de la seva rehabilitació.

Aquesta és la proposta de La Palma Esvaïda. Una passejada amb Mario Verdaguer. El sumptuós interior del Casal Balaguer, especialment il·luminat per a l’ocasió, és l’escenari per evocar la Palma de finals del XIX i principis del XX, que tan bé va retratar Mario Verdaguer en el seu llibre La ciutat esvaïda.

L’actor Xavi Núñez és el mestre de cerimònies de l’espectacle. La veu de Mariona Forteza dóna el contrapunt a aquest petit viatge a través del temps. Cap a una ciutat ja desapareguda, però que cobrarà vida per unes hores a l’interior del Casal Balaguer.

La visita està guiada per Carlos Garrido. Es tracta d’una ocasió única per visitar l’interior del Casal Balaguer en horari nocturn.

Fotografies de Martí Sastre (Taylorcraft).